Log in

ZABORAVLJENA LOZINKA

 

 

uporedi pošalji prijatelju odštampajLED Sijalice / Led sijalica E-14

LED Sijalica/ E14/ 3W / 220V/Toplo Bela / 3000K/ 249Lm/Sveća-Minjon

LED Sijalica/ E14/ 3W / 220V/Toplo Bela / 3000K/ 249Lm/Sveća-Minjon


Šifra proizvoda: 021184
Proizvođač: XLED
Model: E14 3W

109,00 din

Tehničke karakteristike:


Proizvođač: Xled
Model: E14 3W
Snaga: 3W
Osvetljaj: 249Lm
Boja svetla: 3000K - toplo bela
IC driver
70Ra PF>0.5 ugao osvetljaja 160°
Napon 200-240V,
Radni vek: 30.000 sati
Ekvivalent 25W obične sijalice

Zašto izabrati LED sijalice? Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja , a troši 90% manje energije u ondosu na klasične sijalice. Takođe led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, takođe možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratiti njihov životni vek. Primetite da LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tačke gledišta. Ova tehnologija je poželjna zato što se izuzetno lako reciklira .

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanja. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro čitav jedan vek! U isto vreme, očigledno koristjeste, ogromna količina sačuvane energije!

VAŽNA UPOZORENJA:
Pre zamene sijalice obavezno isključiti strujni prekidač. Izbegavajte držanje za balon sijalice prilikom instalacije. Ne instalirajte sijalice u vlažnom okruženju niti vlažnim rukama. U slučaju loma sijalice, pažljivo pokupitisitno staklo i sadržaj.
OPREZNO:
Proizvod nije namenjen za korišćenje od strane dece. Obavezno izvršiti odvajanja rasvetnih tela od drugog komunalnog otpadanakon isluženog veka trajanja, usled mogućeg štetnog uticaja otpada na zdravlje ljudi i životnu okolinu! Obavezno je odlaganje isluženih rasvetnih tela na mesta koja su obeležena za odvojeno prikupljanje električnog otpada!
PRAVO NA REKLAMACIJU NE VAŽI:
Ukoliko se koristi u kupatilu ili na mestima sa visokom vlaznosti. Ukoliko se koristi na mestima gde je jako visoka temperatura. Ukoliko se koristi napolju. Ukoliko se koristi udobro dihtovanom lumineru I nema strujanja vazduha.