Log in

ZABORAVLJENA LOZINKA

 

uporedi pošalji prijatelju odštampajLED Sijalice / Led sijalica E-27 toplo bele

LED Sijalica/ E27/ 8W / G45 /220V/ Toplo bela / 3000K/ 640 Lm/KRATKO GRLO-ZA LAMPE

LED Sijalica/ E27/ 8W / G45 /220V/ Toplo bela / 3000K/ 640 Lm/KRATKO GRLO-ZA LAMPE


Šifra proizvoda: 029932
Proizvođač: XLED
Model: E27 8W G45 TB

179,00 din

Tehničke karakteristike:


Proizvođač: XLED
Model: E27 8W G45 TB
Naziv: Led Sijalica, E27 -8W, G45, 220V,Toplo Bela, 3000K
Snaga: 8W
Osvetljaj: 640Lm
Boja svetla: 3000K -Toplo bela
IC driver
80Ra PF>0.5 ugao osvetljaja 160°
Napon 220-240V,
Radni vek: 25.000 sati
Ekvivalent 60W obične sijalice
Energetski razred: G
Potrošnja energije: 8 kWh/1000h
Uvoznik: NT Company D.O.O.
Zemlja porekla: Kina
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Zašto izabrati LED sijalice? Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja , a troši 90% manje energije u ondosu na klasične sijalice. Takođe led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, takođe možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će toskratiti njihov životni vek. Primetite da LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tačke gledišta. Ova tehnologija je poželjna zato što se izuzetnolako reciklira .

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanja. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro čitav jedan vek! U isto vreme, očigledno korist jeste, ogromna količina sačuvane energije!

VAŽNA UPOZORENJA:
Pre zamene sijalice obavezno isključiti strujni prekidač. Izbegavajte držanje za balon sijalice prilikom instalacije. Ne instalirajte sijalice u vlažnom okruženju niti vlažnim rukama. U slučaju loma sijalice, pažljivo pokupiti sitno staklo i sadržaj.
OPREZNO:
Proizvod nije namenjen za korišćenje od strane dece. Obavezno izvršiti odvajanja rasvetnih tela od drugog komunalnog otpadanakon isluženog veka trajanja, usled mogućeg štetnog uticaja otpada na zdravlje ljudi i životnu okolinu! Obavezno je odlaganje isluženih rasvetnih tela na mesta koja su obeležena za odvojeno prikupljanje električnog otpada!
PRAVO NA REKLAMACIJU NE VAŽI:
Ukoliko se koristi u kupatilu ili na mestima nizak nivo održavanja. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro čitav jedan vek! U isto vreme, očigledno korist jeste, ogromna količina sačuvane energije