25 GODINA SA VAMA
B2B

O Kompaniji - NT Company DOO

O Kompaniji

 

Modernu kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost,i dinamična strategija razvoja. NT Company od svog osnivanja 1998. godine nastoji da se po svemu uklopi u opis moderne,tržišno orijentisane firme: prepoznatljivi brandovi, brzo reagovanjena tržišne zahteve, i profesionalan odnos prema kupcima i poslovnim partnerima svrstali su NT Company u preduzeće od poverenja.

Cilj je da se na jednom mestu kupcima i poslovnim partnerima ponude kompletna računarska, multimedijalna i poslovna rešenja, uz stručnu podršku i konkurentne cene.

Dugoročni plan je da se svaka od oblasti delovanja transformiše u posebnu celinu, i kao takva razvije da može da funkcioniše kao samostalna firma. NT će stoga značajno proširiti ponudu Xwave branda, i to kompletnom gamom AV i Home Cinema uređaja, kao i ostalih digitalnih uređaja; neće biti zaboravljeni ni ljubitelji klasičnog stereo zvuka, koji će moći da biraju između proizvoda najprestižnijih svetskih Hi-Fi audio brandova. 

Ambicije se tu ne završavaju. Strategija daljeg razvoja odnosi se pre svega na proširenje prodajne mreže, uz planove da se značajno unapredi i poveća poslovna saradnja sa mrežom nezavisnih dilera. NT company će u svakom slučaju nastojati da se približi kupcima, koji su u fokusu naše pažnje, što će oni svakako prepoznati kroz atraktivne ponude kvalitetne opreme primerene modernom okruženju.

  • Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. NT Company maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.
  • Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.